«Από την Εκπαίδευση στην Αγορά Εργασίας»

Βιωματικό Εργαστήριο την Τετάρτη 20 και Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και Τετάρτη 11, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Το Δημοτικό κέντρο προώθησης της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και Δομημένου Δημοκρατικού Διαλόγου «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ» διοργανώνει Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: «Από την Εκπαίδευση στην Αγορά Εργασίας».

Το Βιωματικό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 και Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και Τετάρτη 11, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 – 18:00 στο χώρο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ» του Δήμου Ηρακλείου (Λεωφόρος Ικάρου 66, Νέα Αλικαρνασσός).

Αντικείμενα του εργαστηρίου:

  • Αυτογνωσία
  • Λήψη απόφασης
  • Δεξιότητες δια βίου ανάπτυξης σταδιοδρομίας
  • Δεξιότητες πλοήγησης στην αγορά εργασίας

Η οργάνωση του σεμιναρίου είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Δημοτικού κέντρου «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ», της Ομάδας Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου και του Δρ. Αντωνίου Θεόδωρου, Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ. ) Ηρακλείου. Οι δράσεις του κέντρου είναι ενταγμένες στις πολιτικές του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο, έξυπνη πόλη» και «Ηράκλειο, η πόλη που μαθαίνει».

Η επιμόρφωση απευθύνεται σε νέες και νέους 25-35 ετών που αναζητούν την πρώτη τους εργασία, αποφοίτους Λυκείου και πτυχιούχους Α.Ε.Ι. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται σε 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον θα επαναληφθεί.

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης. Για την καλή οργάνωση του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα με αίτηση στο «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ», (Λ. Ικάρου 66 Ν. Αλικαρνασσός) ή με ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο: https://forms.gle/zQtNrrdLGhb7...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ