Αυτές οι ευκαιρίες, δεν χάνονται με τίποτα!

Black Friday στην Di Babbo Climatecnica

Η Black Friday έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά και στα πλάνα marketing των εταιρειών, με αποτέλεσμα να μας περιμένουν πολλές και καλές ευκαιρίες για αγορές κάθε είδους. Υπάρχουν βέβαια και οι τιμές που ενόψει Black Friday πέφτουν τόσο χαμηλά, που… κοκκινίζουν από ντροπή.

Όπως στην Di Babbo Climatecnica, που για πρώτη φορά, μπορούμε να βρούμε όλους τους αφυγραντήρες και τα κλιματιστικά της κορυφαίας εταιρείας Inventor ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και με εξόφληση σε έως και 24 άτοκες δόσεις! Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ. Η Di Babbo Climatecnica, η εταιρεία που από το 1984 μας φτιάχνει κλίμα στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, μας προσφέρει μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και όλα τα κλιματιστικά Mitsubishi σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Τόσο χαμηλές, που θα τις βλέπετε και δεν θα τις πιστεύετε!

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε τις πολυετείς εγγυήσεις, το άψογο service της Di Babbo Climatecnica και με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις απίστευτες προσφορές, ή για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κλιματισμό κάθε χώρου, επαγγελματικού ή οικιακού, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Di Babbo Climatecnica! Οι ειδικοί της Di Babbo Climatecnica σας περιμένουν στο Ηράκλειο, λ. Δημοκρατίας 97, τηλ. 2810238966, αλλά και διαδικτυακά, στη δ/νση: www.climatecnica.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ