Κρήτη | 19.06.17 16:00
Χαιρετίζει ο Λ. Αυγενάκης την πρωτοβουλία για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Κ. Μητσοτάκη στο Αρκαλοχώρι

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

"Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης και τιμής στον Κρητικό πολιτικό που με το έργο, το ήθος, τη διορατικότητα και την ειλικρίνεια του άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον. "

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την πρόταση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για ονοματοδοσία οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»:

 
«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ.  Ζαχαρία Καλογεράκη  και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και τοπικών συμβούλων για ονοματοδοσία οδού της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, της πρωτεύουσας του Δήμου, σε «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης και τιμής στον Κρητικό πολιτικό που με το έργο, το ήθος, τη διορατικότητα και την ειλικρίνεια του άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον.   

Πρόκειται για μια κίνηση που αποτίει ελάχιστο φόρο τιμής στην πολιτική προσφορά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τιμά τους κατοίκους της περιοχής».
 

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα