Δεύτερο καλύτερο νερό στον κόσμο το νερό του Ψηλορείτη

Σύμφωνα με τη λίστα του Fine Waters

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για το ZARO’s ήρθε να συμπληρώσει μια μεγάλη λίστα βραβεύσεων που το έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, βρέθηκε στη δεύτερη θέση των Taste Awards του “Fine Waters” που θεωρούνται τα «Μισελέν του νερού». Στις άλλες δύο κορυφαίες θέσεις βρίσκονται τα φημισμένα νερά Puyehue από την Χιλή και Cabreiroa από την Ισπανία.

Η Fine Waters είναι ο κορυφαίος διεθνής οργανισμός που αξιολογεί και αναδεικνύει κάθε χρόνο εμφιαλωμένα νερά απ’ όλον τον κόσμο, τα οποία διακρίνονται για τη γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Στόχος του οργανισμού είναι και η εκπαίδευση καταναλωτών και εστιατορίων για την επιλογή των καλύτερων και πιο υγιεινών εμφιαλωμένων νερών. Η αξιολόγηση χιλιάδων ετικετών νερών απ’ όλον τον κόσμο, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από έμπειρους ειδικούς, γευσιγνώστες και σομελιέ νερού. Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της βράβευσης του ZARO’S ως το «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό του Κόσμου» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting για το 2017 και την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το "Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi" που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών

Σχετικά με το ZAROS:

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO'S εμφιαλώνεται από την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε., η οποία από το 1980 έχει ξεκινήσει την παραγωγική της δραστηριότητα πλησίον του χωριού Ζαρός, 45 χιλιόμετρα νότια του Ηρακλείου Κρήτης. Το νερό προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη και χαρακτηρίζεται από άριστη φυσικοχημική και μικροβιολογική ποιότητα καθώς και εξαιρετική σταθερότητα. Μάλιστα, η πηγή Αμάτι αποτελεί τη μοναδική πηγή Φυσικού Μεταλλικού Νερού στην Κρήτη. Παράλληλα, το ZAROS έχει αποσπάσει για την ποιότητά του πληθώρα διεθνών βραβείων και διακρίσεων, ενώ η εταιρεία έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα εντός και εκτός Ευρώπης, από τον Καναδά, τη Γαλλία και τη Γερμανία μέχρι το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ