Διαγραμματειακό ΝΔ: «Ο Αυγενάκης μας έκανε ομάδα»

Στο διαγραμματειακό της ΝΔ που έγινε σήμερα, ο Λευτέρης Αυγενάκης όρισε τον Νίκο Χαρδαλιά υπεύθυνο για το συντονισμό του οργάνου την περίοδο των εκλογών

Ένα «διαφορετικό» Διαγραμματειακό απ’ όλα τα άλλα έγινε σήμερα στην Πειραιώς! Κι αυτό διότι, όπως όλα δείχνουν είναι το τελευταίο του Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς μετά τις εκλογές θα προχωρήσει προς άλλη κατεύθυνση...

Στο διαγραμματειακό της ΝΔ που έγινε σήμερα, ο Λευτέρης Αυγενάκης όρισε τον Νίκο Χαρδαλιά υπεύθυνο για το συντονισμό του οργάνου την περίοδο των εκλογών.

Το κλίμα βεβαίως φορτίστηκε αμέσως με τη συγκίνηση να διακατέχει όλους τους Γραμματείς, οι οποίοι πήραν το λόγο και αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία συλλογική για το κόμμα και ατομική στο Γραμματέα, μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό του. Τα όσα ανέφεραν είναι αποκαλυπτικά του κλίματος.

Η ξεχωριστή αναφορά του Γραμματέα Οικουμενικού Ελληνισμού κ. Τάκη Σκανδαλάκη συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους: «Έχω συνεργαστεί με όλους τους Γραμματείς του Κόμματος. Η εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με τον Λευτέρη, ένα Γραμματέα που ήταν πάντα στο πλάι μας, με ένα γραφείο πάντα ανοιχτό, για να μας βοηθήσει, ήταν πρωτόγνωρη».

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Χρ. Ταραντίλης, είπε ότι «όλο αυτό που κάνει ο Γραμματέας είναι μαγικό, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να δουλεύει με τέτοιους ρυθμούς», ενώ ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία και τη στήριξη από τον Γραμματέα, και πριν αλλά και κατά την διάρκεια των Ευρωεκλογών.

Έπειτα το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης. «Συνεργάστηκα», είπε «ως αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με το γραφείο του Γραμματέα της Π.Ε. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί με τέτοιο άψογο τρόπο, δεν υπήρχε φορά που να χρειάστηκα κάτι και να μην υπήρχε άμεση ανταπόκριση και από τον ίδιο τον Γραμματέα, και από το Γραφείο του, είτε μέρα, είτε νύχτα. Θα το θυμάμαι και θα το λέω σε όλη μου τη ζωή, και για αυτό τον ευχαριστώ ιδιαίτερα».

«Εγώ όταν ξεκίνησα ως Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων δεν γνώριζα τον Λευτέρη Αυγενάκη. Τώρα έχω τόσα να πω για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για έναν άνθρωπο που δουλεύει non-stop, και είναι διαρκώς δίπλα στους συνεργάτες του», είπε ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων, Γιάννης Μπρατάκος. Ο Γιάννης Σμυρλής αναφερόμενος στον Λ. Αυγενάκη είπε: «Έχω υπάρξει Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων πολλά χρόνια, και έχω ζήσει και άλλους Γραμματείς Πολιτικής Επιτροπής. Ο Λευτέρης Αυγενάκης όμως, ήταν αυτός που μας έκανε όλους μια ομάδα», ενώ ο Ν. Χαρδαλιάς κλείνοντας είπε: «Είχα ακούσει πόσο δυναμικά και αφοσιωμένα δουλεύει ο Γραμματέας, αλλά το να το ζεις είναι ιδιαίτερη τιμή. Το βάρος είναι τεράστιο, δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, και ελπίζω μόνο να μπορέσω να ανταποκριθώ επάξια στα νέα μου καθήκοντα».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ