Διαμαρτυρία για το "ξήλωμα" του πανό για την εκδήλωση της ΚΝΕ

Καταγγελία της ΚΟΒ και ΟΒ Μεσσαράς για το κατέβασμα πανό από το δήμο Φαιστού, με εντολή αντιδημάρχου

Την έντονη διαμαρτυρία τους διατυπώνουν η ΚΟΒ Μεσαράς του ΚΚΕ και η ΟΒ Μεσαράς της ΚΝΕ για το ξήλωμα πανό για την προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, από την πλατεία Λ.Κλάδου στις Μοίρες.

Μάλιστα σε ανακοίνωση κάνουν λόγο για απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια συγκεκριμένου Αντιδήμαρχου, "ο οποίος εκφράζοντας τον αντικομμουνισμό του, έδωσε εντολή να κατέβει το πανό από την πλατεία".

"Ενώ οι Μοίρες είναι "στολισμένες" με κάθε είδους διαφημιστικό υλικό, εταιρειών, τραγουδιστών, κλπ., η "περιβαλλοντική ευαισθησία" του Αντιδήμαρχου εξαντλήθηκε σε ένα πανό της ΚΝΕ για την προπαγάνδιση του φεστιβάλ της, που αποτελεί πανελλαδικά κορυφαίο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός, πραγματική όαση για τη νεολαία.

Χαρακτήρισε το πανό της ΚΝΕ "τσούλι" και απείλησε ότι δε θα δώσει την άδεια παραχώρησης της πλατείας για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, αν δεν κατέβει το πανό, λες και οι δημοτικοί χώροι είναι τσιφλίκι του. Με πρόσχημα την πραγματοποίηση άλλης προγραμματισμένης εκδήλωσης, της οποίας οι διοργανωτές, ωστόσο, δεν είχαν εκφράσει καμία αντίρρηση για το αναρτημένο πανό της ΚΝΕ, έδωσε εντολή σε εργάτη του Δήμου να κατεβάσει το πανό" - τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ