Δωρεάν στάθμευση για ΑμεΑ στα Χανιά

Η ηλεκτρονική διαχείριση θέσεων αφορά 26 θέσεις σε 10 σημεία μέσα στο Δήμο Χανιών

Nα προμηθευτούν και τον ειδικό αριθμό πέρα από τις ειδικές κάρτες προκειμένου να μπορούν να σταθμεύουν στις 26 θέσεις σε 10 σημεία στο Δήμο Χανιών καλεί τα μέλη του το Σωματείο ΑμΕΑ Ν. Χανίων.

Όπως σημείωσε στα “Χανιώτικα Νέα” η πρόεδρος του σωματείου κ. Αμαλία Μπασιά «η ηλεκτρονική διαχείριση θέσεων αφορά 26 θέσεις σε 10 σημεία μέσα στο Δήμο Χανιών. Τα μέλη μας θα πρέπει να ξέρουν ότι πέρα από τη μπλε κάρτα στάθμευσης πρέπει να έχουν και έναν προσωπικό αριθμό τον οποίο θα το λαμβάνουν επίσης από το Δήμο Χανίων. Διαφορετικά δεν αρκεί μόνο η γαλάζια κάρτα.

Όταν δεν υπάρχει κάρτα και αριθμός και το αυτοκίνητο έχει παρκάρει πάνω στην ηλεκτρονικά διαχειριζόμενη θέση τότε ενημερώνεται άμεσα η αστυνομία προκειμένου να πάρει τι πινακίδες του αυτοκινήτου». Οι θέσεις αυτές είναι στην πλατεία Δικαστηρίων, στην οδ. Ελ. Βενιζέλου έξω από το στάδιο και έξω από την “Συνεταιρισιτκή Τράπεζα Χανίων”, στην πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου έξω από το ΕΒΕΧ, στην πλατεία Μαρκοπούλου, στην οδ. Αποκρώνου (έξω απο το κατάστασημα Λιλιπούπολη), στην οδό Σφακίων 10-12, στην πλατεία Τάλω και στην οδό Πετρώφ στη Νέα Χώρα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ