Εφ’ όλης της ύλης η συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη

Επί τάπητος όλα τα θέματα

Εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου στις Μοίρες και για τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Φαιστού, ο Νίκος Ηγουμενίδης έθεσε αρχικά τα ζητήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας της ευρύτερης περιοχής με κυρίαρχη την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγεία, αλλά και το κτιριακό ζήτημα για το νέο Κ.Υ Μοιρών.

Επιπλέον, ο βουλευτής ενημέρωσε για την ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος με συναδέλφους του βουλευτές προς το Υπουργείο Αθλητισμού σχετικά με το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι για το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε με χρηματοδότηση ύψους 2.890.000 ευρώ και που σήμερα καθυστερεί με ευθύνη του Υπουργείου η υλοποίηση του.

Στο τραπέζι τέθηκαν το Κολυμβητήριο Μοιρών, όπως και όλα τα θέματα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, ενώ με τη σειρά του ο Δήμαρχος ενημέρωσε για όλες τις σχετικές ενέργειες του Δήμου.

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ ΓΑΣ Μεσαράς, τα αιτήματα που αφορούν στην ανάδειξη των γεωργαλίδικων αλόγων, το αίτημα κυνηγετικού ομίλου Τυμπακίου για δημιουργία σκοπευτηρίου, αλλά και μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο ζήτημα της ύδρευσης και στην έντονη παρουσία αμιαντοσωλήνων. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ηγουμενίδης έχει όλη την προηγούμενη περίοδο –και σε συνέχεια του έργου της αντικατάστασης–επέκτασης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ηρακλείου - προχωρήσει σε παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα και στο δίκτυο ύδρευσης των Μοιρών.

Επίσης ο βουλευτής ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την αρνητική απάντηση του Υπουργείου Υγείας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε και συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τα 3 νέα περιφερειακά ιατρεία σε Μάταλα Στάβιες και Βαγιωνιά που είχαν δρομολογηθεί επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο κ. Νικολιδάκης επεσήμανε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής αλλά και τις ανάγκες του δήμου, μεταξύ αυτών και των έντονων αναγκών σε προσωπικό και τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου. Ο Νίκος Ηγουμενίδης δεσμεύτηκε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια παρεμβάσεων και να μεταφερθούν και να προχωρήσουν αρμοδίως όλα τα ζητήματα της συνάντησης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ