Εγκάρδια υποδοχή στο Σταύρο Αρναουτάκη σε πόλεις και χωριά

Κεντρική ομιλία απόψε στο Ρέθυμνο

Με εγκάρδιες εκδηλώσεις και μηνύματα νίκης γίνεται δεκτός ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης από εκπροσώπους φορέων και πολίτες στην διάρκεια των περιοδειών του στις πόλεις και στην ενδοχώρα της Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης σήμερα Δευτέρα στις 8μ.μ. θα έχει στο Ρέθυμνο στο ωδείο (αίθουσα Πρεβελάκη) κεντρική προεκλογική ομιλία, ενώ χθες Κυριακή συναντήθηκε με πολίτες στα Χανιά, Αλικιανό, όπως επίσης στα Σακτούρια και Αγ. Γαλήνη Ρεθύμνου με κατάληξη το Τυμπάκι Ηρακλείου.

Ειδικότερα στα Σακτούρια μια περιοχή που στο παρελθόν είχε καταστραφεί από πυρκαγιές, τον κ. Αρναουτάκη καλωσόρισαν θερμά και ευχαρίστησαν για την στήριξη του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Γιάννης-Νεκτάριος Χαραλαμπάκης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Ταβερναράκης και οι κάτοικοι, με τους οποίους έγινε συζήτηση για τα έργα υποδομής του οικισμού αλλά και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ανάλογη, εγκάρδια υποδοχή στον Περιφερειάρχη έγινε στην συνέχεια στην Αγ. Γαλήνη από τον Πρόεδρο της κοινότητας και πρόεδρο του Αθλητικού ομίλου Μανόλη Φουντεδάκη, τοπικούς φορείς, τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες και αθλητές που συμμετείχαν σε ποδηλατικούς αγώνες.

Οι συναντήσεις χθες του κ. Αρναουτάκη ολοκληρώθηκαν αργά την νύχτα στο Τυμπάκι όπου είχε επίσης εγκάρδια συνάντηση με κατοίκους, και καταστηματάρχες της πλατείας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ