Είχαν κάνει ... επιχείρηση την κλοπή κοσμημάτων!

Τέσσερις με χειροπέδες

Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, τέσσερις Έλληνες, και συγκεκριμένα ένας 38χρονος και τρεις γυναίκες ηλικία 60, 39 και 22 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, οι τέσσερις συλληφθέντες αφαίρεσαν από σπίτι, ιδιοκτησίας μιας 56χρονης, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 30.000 ευρώ.

Άμεσα από τους αστυνομικούς των Τμημάτων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του ΤΑΕ Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμαρίου όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις ημεδαποί.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Την ίδια στιγμή, πάντως, μέλος της οικογένειας που έπεσε θύμα των "χρυσοδάκτυλων" επισημαίνει πως δεν έχουν επιστραφεί όλα τα κοσμήματα, ενώ παράλληλα οι παθόντες απευθύνουν ευχαριστίες τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στους χωριανούς που βοήθησαν.

Εκφράζουν όμως την πικρία τους για την αντιμετώπιση που είχαν οι δράστες, που γρήγορα αφέθηκαν ελεύθεροι και αναρωτιούνται αν οι δικαστικοί λειτουργοί θα έπρατταν το ίδιο, αν οι δράστες είχαν "μπουκάρει" στο δικό τους σπίτι...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ