Έκανε "διακοπές" στο ΠΑΓΝΗ και ευχαριστεί!

Φεύγοντας κι αφού αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ, η Λουντμίλα Νάιμαν απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή

Τις ευχαριστίες της για τη φροντίδα που δέχτηκε όσο βρισκόταν στην Κρήτη, εκφράζει σε επιστολή της η Λουντμίλα Νάιμαν, από τη Ρωσία. Η γυναίκα ήρθε στην Κρήτη για διακοπές όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι και χρειάστηκε να περάσει τις διακοπές της ... στο νοσοκομείο!

Φεύγοντας κι αφού αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής:

Εγώ, η Λουντμίλα Νάιμαν, τουρίστρια από τη βόρεια Ρωσία, ήμουν στη Γαστρεντερολογική κλινική για 4 μέρες και είμαι ευγνώμων απέναντι στους γιατρούς Αγγελική Μαχαίρα, Ελένη ορφανουδάκη και Ανδρέα Βενιαμίν για τη θεραπεία, για τη "μεγάλη καρδιά" και κατανόηση της κατάστασής μου.

Έχω μείνει πραγματικά έκπληκτη με τη σκληρή και συστηματική δουλειά, καθώς και με το πόσο καλά εξηγούσαν το πρόβλημα σε κάθε ασθενή! Δεν ξεχνούσαν τίποτα και έκαναν τη δουλειά τους εξαιρετικά από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Διαπίστωσα την καλή ομαδική εργασία! Επίσης θα ήθελα να στείλω πολλά ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη δουλειά! Είδα μόνο ευχάριστη διάθεση και μόνο την καλύτερη βοήθεια! Και μεγάλη υπομονή!

Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που γνώρισα! Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή τύχη! Σας προσκαλώ να έρθετε στο Arkhangelsk Ρωσία!

Δική σας,

Λουντμίλα Νάιμαν

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ