Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου "Αρετούσα"

"Η Οδική Ασφάλεια στην …κρητική πραγματικότητα!"

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου «Αρετούσα», συνεχίζει τις εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του Προγράμματός του «Γυναίκες, …αεί διδασκόμενες», για επιμόρφωση και ψυχαγωγία γυναικών, με το πολύ ενδιαφέρον θέμα της Οδικής Ασφάλειας.

Στόχος του Προγράμματος, ως γνωστόν, είναι η επιμόρφωση-ψυχαγωγία-ενδυνάμωση των συμμετεχουσών, με μηνιαίες συναντήσεις, μέσω ομιλιών και δραστηριοτήτων, με ενεργό/διαδραστική συμμετοχή των μελών της ομάδας και με ποικιλομορφία θεμάτων.

Έτσι, την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου τ.έ., 6-8 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο, ο κ. Γιάννης Λιονάκης, γνωστός από τη μακρόχρονη ενασχόληση και εμπειρία του σε θέματα οδικής ασφάλειας, θα μας παρουσιάσει σημαντικές παραμέτρους για την οδική ασφάλεια, με έμφαση στη δική μας κρητική πραγματικότητα.

Εκτός από την ομιλία του, με τον γνωστό παραστατικό λόγο του, θα μας παρουσιάσει οπτικοακουστικό υλικό με στοιχεία χρήσιμα στην καθημερινότητά μας αλλά και θα αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η γυναίκα/μητέρα-γιαγιά μέσα στην οικογένειά της για τη θωράκιση της ασφάλειας των αγαπημένων της.

Και βέβαια, με πολλή προθυμία θα απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις και τους προβληματισμούς μας.

Ο κ. Γιάννης Λιονάκης, γεννημένος στην Κεραμωτή Κισάμου στα Χανιά, ζει στο Ηράκλειο από το 1983. Με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επαγγελματική ενασχόληση με την οδική ασφάλεια για πάνω από 30 χρόνια, ως περιφερειακός Διευθυντής της ΕΛΠΑ και ως Ασφαλιστής, γνωρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Με μέντορές του τους αείμνηστους πλέον Ίκαρο Κανελλόπουλο και Άρη Σταθάκη, είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. (Εθελοντικός Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων)

Με δικαιολογημένη υπερηφάνεια, αθροίζει την ομιλία αυτή στις 855 ομιλίες-παρουσιάσεις του σε σχολεία, εργασιακούς χώρους, συλλόγους και κοινωνικούς φορείς και στις αναρίθμητες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παρουσιάσεις του, με οδηγό πάντα τη ζέση του για την ανθρώπινη ζωή και στόχο τη συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

Την επιμέλεια του Προγράμματος αυτού από πλευράς του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ηρακλείου, που διεξάγεται την πρώτη Πέμπτη κάθε μηνός, έχει επιτροπή, στην οποία μετέχουν η Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γεωργία Αθουσάκη, η κ. Μαίρη Χατζάκη, η κ. Ρίτσα Καλογεροπούλου και η κ. Ρένα Αεράκη , με τον συντονισμό της κ. Ελένης Μπρεδάκη-Μαρινέλλη

Θα είναι χαρά μας, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, να σας υποδεχθούμε, μαζί με τους προβληματισμούς σας, για ένα φιλικό και εποικοδομητικό απογευματινό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ