ΕΛ.ΑΣ: Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Στάθη

Σαν σήμερα άφηνε την τελευταία του πνοή μετά από "άγρυπνο κώμα" που κράτησε 8 χρόνια.

Στον Ανθυπαστυνόμο Στάθη Λαζαρίδη, που άφηνε την τελευταία του πνοή σαν σήμερα το 2015, μετά από "άγρυπνο κώμα" που κράτησε 8 χρόνια, αναφέρεται με ανάρτησή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Λαζαρίδης τραυματίστηκε βαρύτατα, στις 5 Νοεμβρίου 2007 στην αστυνομική επιχείρηση έξω από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου.
Γεννήθηκε το 1978 στο Τσοτίλι Κοζάνης και υπηρετούσε στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Ο Στάθης Λαζαρίδης τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας για τον εντοπισμό ναρκωτικών στα Ζωνιανά . Είχε στηθεί ενέδρα λίγο πριν την είσοδο του χωριού, γαζώνοντας με καλάσνικοφ τα τζιπ των αστυνομικών.

Ο ειδικός φρουρός χτυπήθηκε στον αυχένα και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ μεταφέρθηκε ακόμη και σε κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ, χωρίς όμως επιτυχία. Σύμφωνα με τους γιατρούς είχε μείνει ουσιαστικά «φυτό», αν και ο πατέρας του πάντα υποστήριζε ότι ο Στάθης αντιλαμβάνεται. Τον Σεπτέμβρη του 2015 η καρδιά του τον πρόδωσε έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ