Ένα "ευχαριστώ" παρά την ήττα

"Υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον Τυμπακιανό κόσμο. Χωρίς συμφέροντα και επιδίωξη προσωπικού οφέλους, θα βρούμε εποικοδομητικές λύσεις που θα ωφελούν τον τόπο μας"

Το ευχαριστήριο του Συνδυασμού

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΤΥΜΠΑΚΙ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι πιστέψατε σε εμάς και μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

Επίσης, ευχαριστούμε και εκείνους που δεν μας στήριξαν με την ψήφο τους για διάφορους λόγους.

Μετά την παρότρυνση του κόσμου στο Τυμπάκι, φτιάξαμε το συνδυασμό μας. Αμέσως υπήρξαν προβλήματα, καθώς αρκετοί υποψήφιοι που θέλησαν να στελεχώσουν τον συνδυασμό δέχθηκαν πιέσεις, εκβιασμούς και αποχώρησαν με αποτέλεσμα την μη πλήρη στελέχωσή του. Ήταν φανερό πως κάποιοι ενοχλήθηκαν.

Μιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις με τους περισσότερους υποψήφιους Δημάρχους, τοποθετηθήκαμε πάνω στα προβλήματα του τόπου μας και δώσαμε τον αγώνα μας τίμια, καθαρά, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς συναλλαγές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς εκβιασμούς.

Τελικά όμως από το αποτέλεσμα των εκλογών φάνηκε πως οι εκβιασμοί, οι ύποπτες συμφωνίες και συναλλαγές με ντόπιους δημοτικούς υποψήφιους και κομματικούς παράγοντες έπιασαν τόπο και χάσαμε τις εκλογές.

Υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον Τυμπακιανό κόσμο. Χωρίς συμφέροντα και επιδίωξη προσωπικού οφέλους, θα βρούμε εποικοδομητικές λύσεις που θα ωφελούν τον τόπο μας. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους όσοι εκλέχθηκαν στο νέο κοινοτικό συμβούλιο. Θα κρατήσουμε έντιμη και εποικοδομητική στάση, αλλά και όπου χρειαστεί θα αντιπαρατεθούμε με τον οποιονδήποτε για την ορθή διαχείριση και λύση των προβλημάτων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ