Έναρξη προγραμμάτων από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει ενεργοποίηση και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2019 ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, με την έναρξη των μαθημάτων του πρώτου τμήματος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Διοίκηση Επιχειρήσεων». Το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα – συνολικής διάρκειας 25 ωρών – πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή (17:30 – 20:30) στο Δημοτικό σχολείο των Αγίων Παρασκιών στην Δημοτική Ενότητα Καζαντζάκη.

Επιπλέον, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2020 πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βασικά Ιταλικά Α1»– συνολικής διάρκειας 50 ωρών. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (18:00 – 20:00) στο Δημοτικό σχολείο των Αγίων Παρασκιών στην Δημοτική Ενότητα Καζαντζάκη.

Σημειώνεται ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει ενεργοποίηση και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου και στις άλλες δυο δημοτικές ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την οργάνωση, το συντονισμό και την πορεία υλοποίησης των παραπάνω προγραμμάτων, στα τηλέφωνα: 2813 401150, 2813 401171 ή στο email: [email protected] .

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ