Ενημέρωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κοντά σε μαθητές και γονείς στα Χανιά και τον Αποκόρωνα ενημερώνει για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.


Το Σωματείο Επαγρύπνηση Στο Διαδίκτυο Της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικών δράσεων με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα:

«ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

Εισηγητές θα είναι : Αξιωματικοί από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Λαμβάνοντας υπόψιν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα παιδιά και οι έφηβοι στο χώρο του διαδικτύου και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ανεύρεσης λύσεων σε σοβαρά προβλήματα που αφορούν την καθημερινή διαχείριση του διαδικτύου από παιδιά, εφήβους και γονείς θεωρήσαμε αναγκαίο να προβούμε σε σημαντικές επιμορφωτικές δράσεις με τη στήριξη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στα πλαίσια του διήμερου επιμορφωτικών , ενημερωτικών δράσεων

στις 5 και 6 Μαρτίου,

θα πραγματοποιηθούν οι εξής ημερίδες:

  • 1)Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, στις 11.00 πμ έως 12.30 μμ, ημερίδα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
  • 2)Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, στις 19.30 μμ εσπερίδα για γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι Μ Κ Α, (επί της οδού Αντωνίου Γιάνναρη 2).
  • 3)Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στις 11.00 πμ έως 12.30 μμ ημερίδα για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων στο Λύκειο Βάμου του Δήμου Αποκόρωνα.
  • 4)Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στις 17.00 μμ εσπερίδα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βρυσών, για τους γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη της περιοχής του Αποκόρωνα, με τη συνεργασία του Κέντρου κοινότητας του Δήμου Αποκόρωνα.

2) Πέμπτη στις 5 Μαρτίου 2020, στις 12.30 μμ έως 14.00 μμ ημερίδα για μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ