«ΕορταΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο»

Πρώτη εβδομάδα εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» διοργανώνεται για 18η συνεχόμενη χρόνια από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνης και αποτελεί πλέον θεσμό στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

"Κάθε χρόνο, με τη χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα για μικρούς και μεγάλους ώστε να ζήσουμε όλοι το όνειρο των Χριστουγέννων.

Για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, έχουμε διοργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ρεθύμνης ΚΕΔΗΡ και τον Δήμο Ρεθύμνης, με στόχο να δημιουργήσουμε μια μαγική διαδρομή στην αγορά, όπου οι έμποροι , οι καταναλωτές αλλά και οι μικροί μας φίλοι θα εισπράξουν το πνεύμα των εορτών, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν τη χαρά τους.

Ξεκινάμε με την πρώτη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, που τα καταστήματα προαιρετικά μπορούν να είναι ανοιχτά, στις 12:00-14:00 στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, θα πραγματοποιηθεί μια Εορταστική Νεανική συναυλία με το σχήμα Alternative.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στην οδό Πρεβελάκη στις 18:30-20:30 συνεχίζουμε με την εκδήλωση «Ο Νάνος Φούσκας και η παρέα του» . Μια χαρούμενη παρέα καλεί τους περαστικούς να μπουν στην καμπίνα με τον χρωματιστό ανεμοστρόβιλο των μπαλονιών, να διασκεδάσουν και να κερδίσουν ένα ιδιαίτερο μπαλόνι από την μαγική τρόμπα του κυρίου Φούσκα.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στην Μεγάλη Πόρτα στις 12:00- 14:00 συνεχίζουμε με την εκδήλωση «DJ party- Μείνε μαζί μας παιδί!!». Η αγορά μας γιορτάζει και προσκαλεί όλο τον κόσμο! Κεφάτες μελωδίες, πάγκος για γιορτινά τατουάζ και σκηνικό για αναμνηστικές φωτογραφίες. Μια λαμπερή εκδήλωση για όλη την οικογένεια.

Συνεχίζουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στην Αρκαδίου στο ύψος της Μητρόπολης στις 12:00 -14:00 με την εκδήλωση «Μικροί Σεφ στην κουζίνα του Άη Βασίλη». Η κυρία Άη Βασίλη περιμένει τους μικρούς της φίλους να φτιάξουν μαζί νόστιμες γιορτινές λιχουδιές. Γλυκές δραστηριότητες, παιχνίδια και διαγωνισμός με έπαθλο μια λαχταριστή τούρτα"!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ