Επισκέψεις Γιάννη Πλακιωτάκη σε Πάτρα και Πρέβεζα

Ο κ. Πλακιωτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην ορκωμοσία των νεοεισαχθέντων σπουδαστών

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας, καθώς και την οικεία Λιμενική Αρχή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων του τόσο στις ΑΕΝ, όσο και στις κατατόπους Λιμενικές Αρχές. Μαζί του παρευρέθησαν ο Αρχηγός του Λ.Σ. - Ελλ.-Ακτ. Θεόδωρος Κλιάρης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Ο κ. Πλακιωτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην ορκωμοσία των νεοεισαχθέντων σπουδαστών, περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους της σχολής και συζήτησε με σπουδαστές αλλά και με τον διοικητή της ΑΕΝ για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εξάλλου, χθες ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένα Πάτρας, καθώς και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Στον Ο.Λ.ΠΑ. ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με την Πρόεδρο κυρία Ερασμία Κανίστρα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του κ. Παναγιώτη Τσώνη και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα θέματα που απασχολούν το λιμάνι της Πάτρας.

Νωρίτερα ο κ. Πλακιωτάκης είχε επισκεφθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας στο οποίο τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της 5ης ΠΕΔΙΛΣ που εδρεύει στην Πάτρα, Υποναύαρχος ΛΣ-Ελλ.-Ακτ. Σπυρίδων Κοντομάρης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ.-Ελλ.-Ακτ. Νικόλαος Ματούλας, καθώς και άλλα ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος της Δυτικής Ελλάδας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ