Επίσκεψη του διευθυντή Δασών Λασιθίου στο δήμαρχο Σητείας

Τα κυρίαρχα ζητήματα που τέθηκαν αφορούσαν την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του φαραγγιού στο Ρίχτη, το Φοινικόδασος Βάι

Σημαντικά θέματα τέθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη και του Διευθυντή Δασών Νομού Λασιθίου Εμμανουήλ Συλλιγάρδου.

Ο κ. Ζερβάκης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Συλλιγάρδο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του και την επίσκεψή του στο Δήμο Σητείας.

Από την πλευρά του ο κ. Συλλιγάρδος έκανε λόγο για μία εποικοδομητική συζήτηση ενώ και οι δύο εστίασαν στην αναγκαιότητα αγαστής συνεργασίας.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Παπαδάκης.

Τα κυρίαρχα ζητήματα που τέθηκαν αφορούσαν την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του φαραγγιού στο Ρίχτη, το Φοινικόδασος Βάι συνολικά και ειδικά για το μείζον πρόβλημα του σκαθαριού καθώς και το θέμα που αφορά μία δασική έκταση στην περιοχή της Ανάληψης κι έχει να κάνει με την οικιστική ανάπτυξη του Δήμου, ένα θέμα που θα εξεταστεί εκ νέου.

Εξάλλου ενόψει και της ανάρτησης των δασικών χαρτών στις αρχές του επόμενου έτους αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τέτοιου τύπου ζητήματα δεδομένης και της δυνατότητας ενστάσεων από φορείς και επιτροπές.

Πηγή: anatolh.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ