Ευχαριστούν για την ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού και του Κέντρου Υγείας Μοιρών

Οι Επιτροπές Υγείας της περιοχής

Η Επιτροπή Υγείας Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού και η Επιτροπή Yγείας φορέων και πολιτών Μεσαράς, σε ανακοίνωσή του αναφέρουν ότι:

"Αισθάνονται την υποχρέωση, να ευχαριστήσουν τον πρώην Υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη, για την υπογραφή έγκρισης, της επέκτασης του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού, καθώς και την άμεση βοήθεια, προκειμένου να κατασκευαστεί νέο Κέντρο Υγείας, στις Μοίρες.

Ακόμα, για την χορήγηση δύο υπέρηχων, ένα, στο Περιφερειακό Ιατρείο Ζαρού και ένα, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Ευχαριστούν επίσης, την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Υποδιεύθυνσης Υγείας, κ. Μαυρομάτη Ελένη, τον Υποδιοικητή, κ. Δημητρακόπουλο Στυλιανό, την Υποδιοικήτρια, κ. Γιακουμάκη Ελένη, για την βοήθεια τους και αμέριστη συμπαράσταση τους, όπως και ολο το προσωπικό της παραπάνω υπηρεσίας.
Ευχαριστούν επίσης, τον βουλευτή Ηρακλείου, κ. Σωκράτη Βαρδάκη, για τις προσπάθειες του, προκειμένου να υλοποιηθούν οι παραπάνω ενέργειες και την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μοιρών, κ. Τσικαλά Αικατερίνη. Θερμές ευχαριστίες, οφείλονται ακόμα, στους δύο υπέροχους γιατρούς και ανθρώπους, του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού, κ. Ρένα Καρδαμάκη και κ. Γρηγόρη Λουλάκη, για την αμέριστη συμπαράσταση και πολύτιμη βοήθεια τους".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ