Ευχαριστούν το ΕΚΑΒ για τα μαθήματα

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Δημοσιονομική Υπηρεσία Εποπτείας και Ελέγχου Ν. Ηρακλείου

Η διευθύντρια και το προσωπικό της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ελέγχου του Ν. Ηρακλείου (Γενικό Λογιστήριο Κράτους) σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό του ΕΚΑΒ κ. Ζερβόπουλο Μιχαήλ και τους διασώστες του ΕΚΑΒ κ. Κλάδο Αντώνιο και κ Μαγκουφάκη Γεώργιο για την άψογη διοργάνωση του προγράμματος εκπαίδευσης με θέμα «Υποστήριξη Λειτουργιών Πνευμόνων και Καρδιάς – Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» που υλοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ και παρακολουθήσαμε το Σάββατο 30-11-2019.

Μας εντυπωσίασε το πάθος και ο επαγγελματισμός όλων των συντελεστών του προγράμματος καθώς και η άρτια παρουσίαση δύσκολων και επειγουσών καταστάσεων σε περιορισμένο χρόνο (5 ώρες). Η γνώση που αποκτήθηκε από όλους τους συναδέλφους είναι πολύτιμη και συμβάλει καθοριστικά στην πρόληψη και προστασία της δημόσιας υγείας. Μακάρι, η εκπαίδευση για τις πρώτες βοήθειες να καθιερωθεί για όλους τους χώρους εργασίας με στόχο τη μεγαλύτερη συμβολή των πολιτών στη διατήρηση της ανθρώπινης ζωής και υγείας".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ