Γενική συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πεδιάδας

Την Κυριακή, 23 Ιουνίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Πρωτοβουλίας πολιτών για την διάσωση, προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδος» προσκαλεί στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των μελών του σωματείου και στις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.).

Η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 11.00' πμ. στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου. [Σημείωση: ο χώρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου βρίσκεται πλησίον της Σακορραφείου Βιβλιοθήκης και της Πλατείας "Μεϊντάνι" στο Καστέλλι Πεδιάδος].

Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα ακόλουθα:

α) Συγκρότηση Προεδρείου Γ.Σ. και εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής (Άρθρο 17 , άρθρο 20, άρθρο 26 του Κατασταστικού).

β) Υποβολή προς έγκριση της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείρηση του σωματείου, του ισολογισμού, του απολογισμού, του διοικητικού και οικονομικού έργου του Διοικητικού Συμβουλίου που αποχωρεί, καθώς και του προϋπολογισμού έτους 2019.

γ) Υποβολή, συζήτηση και έγκριση της στρατηγικής, των βασικών αξόνων δράσεων και των ενεργειών για την εκπλήρωση των σκοπών του σωματείου, για το έτος 2019.

δ) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ. και Ε.Ε. (από την Εφορευτική Επιτροπή/ άρθρο 17, άρθρο 26, άρθρο 27 του Καταστατικού). Οι αρχαιρεσίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 2.00' μμ. της ίδιας μέρας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, δηλαδή σε περίπτωση παρουσίας λιγότερων του ενός τρίτου (1/3) του αριθμού των ταμειακά τακτοποιημένων μελών με δικαίωμα ψήφου, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 7.00' μμ. με τα ίδια θέματα και στον ίδιο χώρο και θα είναι σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων τακτικών μελών (άρθρο 19 και άρθρο 20 του Καταστατικού).

Η υποβολή αίτησης για τη συμμετοχή μέλους του σωματείου στις αρχαιρεσίες (εκλογές) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και της Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) θα πρέπει να γίνει έως την Κυριακή 23/06/2019 και ώρα 10.30' π.μ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ