Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων στην κινητοποίηση στη Σούδα

Κάλεσμα για συμμετοχή

Η ανακοίνωση:

Η Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης, στις 14 Απρίλη 2019, αποκτά ιδιαίτερη αξία τη φετινή χρονιά. Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται, από την κλιμάκωση της επιθετικότητας των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και την όξυνση των ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη και των άλλων αστικών κομμάτων, γίνεται σημαιοφόρος για λογαριασμό των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή, αναλαμβάνει επικίνδυνες πρωτοβουλίες, βάζοντας το λαό μας σε θανάσιμους κινδύνους.

Η Νατοϊκή βάση στα Χανιά, επεκτείνεται και ο ρόλος της στο αιματοκύλισμα των λαών συνεχώς γίνεται πιο καίριος, αναδεικνύοντας τη σημασία της για τους ιμπεριαλιστές, παράλληλα όμως βάζει το λαό μας σε θανάσιμους κινδύνους.

Επίσης, τη φετινή χρονιά συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, που διαχρονικά αποτέλεσε και αποτελεί το οπλισμένο χέρι του κεφαλαίου κατά των λαών, καθώς και 20 χρόνια από την εγκληματική επέμβαση ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία.

Για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε την συμμετοχή των επιτροπών ειρήνης της Κρήτης στην Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης και την διοργάνωση κινητοποίησης στην ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας την Κυριακή 14 Απρίλη 2019, στις 12 το μεσημέρι από την πλ. της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

Επίσης το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στο πλαίσιο δράσεων της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων θα παρουσιαστούν έργα μαθητών σχολείων των Χανίων με θέμα την Παλαιστίνη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ