Η μία μετά την άλλη ... οι φωτιές, χθες, στην Κρήτη

Έντονη κινητικότητα, και χθες, στις πυροσβεστικές υπηρεσίες του νησιού

Από το ένα συμβάν στο άλλο "έτρεχε" χθες η Πυροσβεστική στην Κρήτη. Εκτός από την πυρκαγιά στο Σέμπρωνα που κινητοποίησε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, υπό το φόβο να πάρει διαστάσεις.

Στις 13.13 το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά σε καλάμια, καίγοντας 100 τ.μ. Τις φλόγες έσβησαν 7 υπάλληλοι από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου που έσπευσαν με 3 οχήματα.

Στις 14.20 ξέσπασε πυρκαγιά σε γεωργικές εκτάσεις 1.5 στρέμματος και σε μισό στρέμμα καλάμια στο Σοκαρά. Έσπευσαν 6 οχήματα, 12 υπάλληλοι και ένα πεζοπόρο τμήμα των 5 ατόμων, από το Π.Κ. Πύργου.

Στις 19.49 κινητοποιήθηκε ξανά το Π.Κ. Πύργου, αυτή τη φορά σπεύδοντας στο Τσιφούτ Καστέλλι για φωτιά σε μισό στρέμμα με καλάμια και μισό στρέμμα με απορρίμματα. Έσπευσαν 3 οχήματα, 9 υπάλληλοι και ένα πεζοπόρο τμήμα των 5 ατόμων.

Φωτιά στο πρανές δρόμου, στο Ζαρό, σε έκταση 5 τ.μ. ξέσπασε στις 19.00 το απόγευμα, κινητοποιώντας το Π.Κ.Μοιρών που έσπευσε με 2 οχήματα και 4 υπαλλήλους.

Στις 20.19, από τον 1ο Π.Σ. Χανίων έφευγαν 3 οχήματα με 7 υπαλλήλους για φωτιά στο πρανές του δρόμου, στην Εθνική Οδό Χανίων-Ηρακλείου, σε έκταση 200 τ.μ.

Για όλα τα συμβάντα διενεργείται προανάκριση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ