Η θέση του Π. Αρβανιτάκη για τον πρωτογενή τομέα και τη κρητική γη!

Συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον τις επισκέψεις μας φροντίζοντας να συνομιλούμε με όσους περισσότερους πολίτες μπορούμε. Επισκεπτόμενοι αρκετά χωριά του νομού μας διαπιστώνουμε τις δυσκολίες των ανθρώπων της υπαίθρου.

Προερχόμενος και ο ίδιος από αγροτική- κτηνοτροφική οικογένεια γνωρίζω από πολύ κοντά τον πρωτογενή τομέα. Ακούω τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, την οικονομική ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που βιώνουν. Βρισκόμαστε κοντά σας, συμμεριζόμαστε τις αγωνίες σας και εργαζόμαστε μαχητικά για τη βελτίωση της θέσης σας.

Επιδιώκουμε μείωση της φορολογίας, αποσύνδεση της φορολογίας από τα παραγόμενα προϊόντα, κίνητρα για τους νέους αγρότες, ώστε να ενισχυθούν και πάλι τα χωριά μας. Δώστε μας τη δύναμη να αγωνιζόμαστε για την αναζωογόνηση της υπαίθρου. Δώστε μας φωνή στο ελληνικό κοινοβούλιο να διεκδικούμε, με τις γνώσεις και την ευαισθησία μας, τη βελτίωση της θέσης σας!

Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη της κρητικής γης, την προώθηση των προϊόντων που απλόχερα αυτή μας παρέχει και τον εκσυχρονισμό της κτηνοτροφίας!

Παντελής Αρβανιτάκης, υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ