Και βραδινό "μπλακ άουτ"! - Σωρεία προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση

Φωτιά σε στύλο λόγω υγρασίας

Η πρώτη "δόση" των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση έληξε ... ομαλά, με επανηλεκτροδότηση το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο οι "εκπλήξεις" με το ρεύμα συνεχίστηκαν.

Λίγο μετά τις 21.00 νέος γύρος διακοπών ρεύματος άρχισε σε Μασταμπά, Κατσαμπά, Κορώνη Μαγαρά, κέντρο του Ηρακλείου, Ν.Αλικαρνασό, Μεσαρά και άλλες περιοχές στο νομό Ηρακλείου.

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση καταγράφηκαν και στα Χανιά.

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 22:00 ξεκίνησε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, η οποία συνεχίστηκε μέχρι και τα μεσάνυχτα σταδιακά σε όλες τις περιοχές που "ξέμειναν" νωρίτερα.

"Άρπαξε" ο στύλος, κόπηκε το ρεύμα!

Εν τω μεταξύ, πιθανότατα λόγω υγρασίας, στύλος της ΔΕΗ στο Ασήμι "άρπαξε" φωτιά.

Ενδεχομένως εκεί να οφείλονταν και οι διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ασημίου.

Ειδικότερα, κάτοικοι από τις Λούρες Ηρακλείου ανέφεραν στο Cretalive ότι δύο φορές μέσα στην ημέρα έμειναν χωρίς ρεύμα: Η πρώτη ήταν μετά τις 4 το απόγευμα, με την ηλεκτροδότηση να αποκαθίσταται μετά από 1 ώρα και 40 περίπου λεπτά.

Το σκοτάδι "σκέπασε" ξανά την περιοχή και τις βραδινές ώρες. Μερικά λεπτά αργότερα όμως οι κάτοικοι ξαναβρήκαν... το φως τους!

Σοβαρά προβλήματα και αρκετή ταλαιπωρία αντιμετώπισαν σπίτια και επιχειρήσεις στην λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, εντός της πόλεως του Ηρακλείου, αφού γύρω στις 3 και μισή το μεσημέρι ξέμειναν από ρεύμα!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ