Καλή διάθεση... και στο "βάθος" λύση, για το έργο στον κόλπο Δερματά

Θετικός ο υπουργός για να βρεθεί λύση

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 31ης Ιουλίου στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Σενετάκη, του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ηρακλείου Ευγενίας Στυλιανού και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, συζητήθηκε το θέμα του έργου της Αντιδιαβρωτικής Προστασίας του Κόλπου του Δερματά.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για την πορεία των εργασιών μέχρι σήμερα, καθώς και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Ο Υπουργός έδειξε την διάθεση να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, συμφώνησε ότι το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί και επιφυλάχθηκε να απαντήσει για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Για το ίδιο ζήτημα είχε ενημερωθεί νωρίτερα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ