Κρήτη και Ρόδος οι top προορισμοί για τους Γερμανούς τουρίστες

Τα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου στους προορισμούς της Condor για το 2020

Στους 3 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για τη γερμανική αγορά βρίσκονται η Κρήτη και η Ρόδος, μαζί με τη Μαγιόρκα, σύμφωνα με έρευνα της πλατφόρμας κρατήσεων check24.

Σταθερά στη δεκάδα φιγουράρουν Κως, Κέρκυρα και Παξοί για τους Γερμανούς τουρίστες. Tα ελληνικά νησιά Η Κρήτη βρίσκεται στη 2η θέση με το ποσοστό επί των κρατήσεων να ανέρχεται στο 13.7%, την ημερήσια τιμή στα 95.36 ευρώ και αύξηση 11% στις τιμές από το 2019.

Η Ρόδος βρίσκεται στη 3η θέση με ποσοστό κρατήσεων στο 9.5%, ημερήσια τιμή στα 98.93 ευρώ και αύξηση τιμών από το 2019 στο 6.8%. Κως | money tourism copyright photo Η Κως βρίσκεται στην 6η θέση με ποσοστό κρατήσεων 5.2%, ημερήσια τιμή στα 101,21 ευρώ και αύξηση τιμών από το 2019 στα 5.9%.

Στην 8η θέση βρίσκονται η Κέρκυρα και οι Παξοί με ποσοστό κρατήσεων 2.7%, ημερήσια τιμή, 86,27 ευρώ και αύξηση τιμών από το 2019 στο 6.5%. Αύξηση τιμών το 2020. Κέρκυρα και Παξοί οι πιο οικονομικοί προορισμοί Σύμφωνα με τη γερμανική online πλατφόρμα κρατήσεων το 2020 θα είναι πιο «ακριβό» από ότι το 2019 με τις μέσες ημερήσιες τιμές να αυξάνονται κατά 12.5% στην Ίμπιζα και 11% στην Κρήτη.

Επίσης τα πιο οικονομικά πακέτα στο σύνολο των ευρπαϊκών νησιών είναι αυτά της Κέρκυρας και των Παξών, τα οποία διαμορφώνονται στα 86 ευρώ ημερησίως, ενώ το πιο ακριβό πακέτο είναι αυτό της Ίμπιζα με 113 ευρώ ανά ημέρα.

Νέα εποχή για την Condor Airlines, η οποία πέρασε στον έλεγχο της πολωνικής αεροπορικής εταιρείας LOT.

Η Condor, την εφετινή θερινή περίοδο, θα πετά στην Ελλάδα σε 16 προορισμούς (Χανιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κω, Μυτιλήνη, Μύκονο, κ.α.) και σε 2 στην Κύπρο (Πάφος, Λάρνακα) από την Γερμανία.

Ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της Condor στην Ελλάδα, Κώστας Μοσχίδης παρουσίασε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας τους προορισμούς και τις υπηρεσίες της Condor, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της εταιρείας.

Την πίτα έκοψε ο διευθυντής της Discover the World, Ντίνος Φραντζεσκάκης, ο οποίος αναφέρθηκε, με την σειρά του, στο νέο προφίλ της Condor.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Αθήνας και δημοσιογράφοι του τουριστικού και αεροπορικού χώρου.

Σημειώνεται ότι η Condor Airlines αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Discover The World Greece.

Πηγή: money-tourism.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ