Λ. Αυγενάκης: Μπήκαμε στην τελική ευθεία! Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε όλοι. Ψηφίζουμε ισχυρή κυβέρνηση, ψηφίζουμε δυνατή Ελλάδα!

Το νέο προεκλογικό του σποτ

Μια "ανάσα" πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και συνεχίζοντας την προεκλογική του καμπάνια, με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Ηράκλειο έχεις δύναμη», ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο προεκλογικό του σποτ.

Στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται ο ίδιος να μιλά για το Ηράκλειο, τον Νομό του, ένα νομό που ξέρει καλά, όπως ξέρει καλά και τους ανθρώπους του. Όπως και ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά, «περπατώ το Ηράκλειο, σε πόλεις σε χωριά, σε γειτονιές, στους αγρούς, σε χώρους παραγωγής, καταλαβαίνω τις ανάγκες, ζω την αγωνία αφουγκράζομαι τις προσδοκίες, μοιράζομαι την ελπίδα με κάθε Ηρακλειώτισα και Ηρακλειώτη».

Ο Γραμματέας της ΝΔ απευθυνόμενος σε κάθε πολίτη του Νομού, σε ανθρώπους κάθε γενιάς, από κάθε μετερίζι και με ποίκιλες εμπειρίες, απόψεις, πιστεύω και όνειρα στέλνει το μήνυμα της κάλπης της 7ης Ιουλίου, ενθαρρύνοντας την συμμετοχή των πολιτών, τονίζοντας πως σε αυτές τις εκλογές ο νικητής θα είναι μια ισχυρή Έλλάδα: «μπήκαμε στην τελική ευθεία, στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε όλοι καμία και κανείς δεν περισσεύει. Ψηφίζουμε ισχυρή κυβέρνηση, ψηφίζουμε δυνατή Ελλάδα».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχίζει την εντατική προεκλογική του καμπάνια ως υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου. Τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιεί συνεχείς περιοδείες στις πόλεις και στα χωριά του Νομού, συσκέψεις με συλλόγους και σωματεία εργαζομένων, επαγγελματιών, αλλά και συναντήσεις με απλό κόσμο, πολίτες και νέους.

Σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στις Μοίρες, στις 21:00, μπροστά στο Δημαρχείο, ενώ την κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:00 στον κινηματογράφο «Αστόρια» στο Ηράκλειο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ