"Λαγός" ο Β. Οικονόμου κατά το Σύλλογο Εργαζομένων Καθαριότητας Δ. Ηρακλείου

Με αφορμή δηλώσεις του για την απεργία του κλάδου

Την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου, προκάλεσαν δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

"Όλοι περιμέναμε με αγωνια να δούμε ποιος θα είναι ο ΛΑΓΟΣ της Ν.Δ για της απεργιακές κοινοποιήσεις που πραγματοποιούνται σε ολη την Ελλαδα απο τους εργαζομενους της καθαριοτητας των Δημων, τελικά εμφανίστηκε ο κ.Βασιλης Οικονόμου επαγγελματίας πολιτικος από το 2000,έκανε μια παύση και ξεκουράστηκε σαν Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού 2011-2013 και συνεχίζει ξανά μεχρι και σήμερα το επάγγελμα του πολιτικός. Προφανώς όταν έκανε την δήλωση στην κρατική τηλεόραση ότι είναι ΕΛΙΤ οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ήταν σε πλήρη σύγχυση καθώς από της τόσες μεταγραφες που έχει κάνει στην πολιτικη του καριέρα μπερδεύτηκε καθως νόμιζε ότι μιλάει στην ΕΛΙΤ της παράταξης του(156 βουλευτές), τελικά βρήκε το πολιτικο του λιμάνι σε αυτή την κυβέρνηση που έχει δείξει το πιο αντι εργατικό της πρόσωπο σε όλους τους εργαζομενους Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς τα μεγάλα κεφάλαια τρίβουν τα χέρια τους με την σημερινή κυβέρνηση.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Θα προτρέψουμε τους συναδελφους εργαζομενους να δουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του κ.Βασιλη Οικονομου και κάποιου εργαζομενου στην καθαριότητα για να καταλάβουμε τον όρο ΕΛΙΤ.

Ασφαλιστικό βιογραφικό (ΑΤΛΑΣ) προτρέπουμε τον κ. βουλευτή να μπει στην εφαρμογή να δει τα ένσημα του.

Υπερασπιζόμαστε των Δημόσιο χαρακτήρα στους Δήμους και στην καθαριότητα,ΟΧΙ στο άρθρο 179,κάτω τα χέρια από τα βαρέα και ανθυγιεινά, άμεσες προσλήψεις προσωπικού, εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού, απόσυρση των άρθρων που στραγγαλίζουν και θέτουν κηδεμόνες στην συνδικαλιστική έκφραση Συλλόγων και Συνδικάτων".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ