Κρήτη | 12.08.17 23:36
Με εκπροσώπους των ΑΝ.ΕΛ Ρεθύμνου η Έλενα Κουντουρά

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τι είπαν οι δύο πλευρές

Συνάντηση με την Υπ Τουρισμού κ Κουντουρά  είχε η Συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ρεθύμνου, στο περιθώριο της επίσκεψης της στο Ρέθυμνο, στο πλαισιο  των παγκρήτιων εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2017», που διοργανώνει ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Στην άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση που επακολούθησε κατατέθηκαν ( μια σειρά από) προτάσεις και πρωτοβουλίες από τα μέλη της συντονιστικής που άπτονται τόσο του Υπουργείου Τουρισμού όσο και άλλων συναρμόδιων υπουργείων και έχουν αντίκτυπο σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. 

Η Υπουργός κ. Έλενα Κουντουρά, ενημέρωσε για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική η οποία έχει καταφέρει να αποφέρει ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές στην χώρα μας. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα ενθαρρύνει και θα στηρίξει βιώσιμες δράσεις που θα συνεισφέρουν στην προβολή και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Κλείνοντας την συζήτηση η  Υπουργός με την ηθική και την εντιμότητα που την διακατέχει υποσχέθηκε από πλευράς της κάθε δυνατή προσπάθεια και παρέμβαση όπου χρειαστεί και επίσης αποδέχτηκε πρόταση-πρόσκληση της συντονιστικής Ρεθύμνου για επίσκεψη-εκδήλωση αμέσως μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν και μέσα στο πρώτο 15ημερο του Δεκεμβρίου

Οι ΑΝΕΛ Ρεθύμνου καλούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προετοιμάσουν τις όποιες προτάσεις και θέσεις τους οι οποίες θα κατατεθούν στην επομένη επίσκεψη της κας Υπουργο

Η Συντονιστική Ρεθύμνου συγχαίρει την μακροβιότερη Υπουργό Τουρισμού κ Κουντουρά για το αξιοθαύμαστο και καθολικής αναγνώρισης έργο που παράγει στο τόσο στρατηγικής σημασίας Υπουργείο και της εύχεται να παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια στο πόστο αυτό για το καλό της πατρίδος μας και των πολιτών της .

 

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα