Κρήτη | 27.11.16 22:06
Με μεγάλη επιτυχία ο 77ος  πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός «ο Θαλής»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή και τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης, για τον άριστο συντονισμό και την άψογη συνεργασία τόσο με τα εξεταστικά κέντρα του νομού όσο και με τα μέλη της εταιρείας.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 77ος  πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός «ο Θαλής» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Στον νομό Λασιθίου έλαβαν μέρος συνολικά  259 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.  Αναλυτικά:

Με μεγάλη επιτυχία ο 77ος  πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός «ο Θαλής»

Το παράρτημα Λασιθίου ακολουθώντας το παράδειγμα και των άλλων παραρτημάτων της Ε.Μ.Ε. διοργάνωσε επιτυχώς για τρίτη συνεχή χρονιά, εσωτερικό Παλλασιθιώτικο διαγωνισμό για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.

   Το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος ευχαριστεί  θερμά  τον  Διευθυντή  και  τους  συναδέλφους  της  Διεύθυνσης  Β/θμιας  Εκπαίδευσης,  για  τον  άριστο  συντονισμό και  την  άψογη  συνεργασία  τόσο  με  τα  εξεταστικά  κέντρα  του  νομού μας  όσο  και  με  τα  μέλη  της  εταιρείας.

   Ευχαριστούμε επίσης τους διευθυντές των εξεταστικών κέντρων και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την ανιδιοτελή και άοκνη προσφορά και αδιάλειπτη παρουσία τους στις δράσεις και τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. που βοηθούν και προάγουν την μαθηματική παιδεία των μαθητών μας.

·        Εξεταστικό Κέντρο Αγίου Νικολάου :

Σταμέλος Ιωάννης, Νικολουδάκη Σοφία, Τζερεμέ Ελένη, Μαυρικάκη Μαρία,  Πομώνη Μαριάνθη,  Μιγάδης Ηρακλής,  Τουτουδάκη Μαρία,  Γιατζάκη Ελπινίκη, Χαβάκης Γεώργιος,  Λιανάκης Ιωάννης,  Μπαρδάνης Νικόλαος, Πρασάς Βασίλης.

·        Εξεταστικό Κέντρο Ιεράπετρας :

Βασαρμίδης Ευάγγελος, Γερογιαννάκης Ιωάννης, Ζακοπούλου Γλυκερία, Κανάκης Χαράλαμπος, Καραμπατζάκη Μαρία, Κωστίνος Δημήτρης, Λιανάκης Γεώργιος, Μιχαήλ Χρήστος, Παπαδάκης Μιχαήλ, Πλεξουσάκη Άννα, Πυθαρούλης Αντώνιος, Τσαγκαρίδου Αυγή, Φανουράκη Δέσποινα, Φανουράκης Ιωάννης, Φραγκάκης Νίκος

·        Εξεταστικό Κέντρο Σητείας :

Συγγελάκης Γεώργιος, Περάκης Μιχαήλ, Οικονομάκης Νικόλαος, Ζερβάκη Άννα, Σφυράκης Εμμανουήλ, Παλαμάς Ιωάννης, Γκούντρας Θεοφάνης

"Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους ίδιους τους μαθητές και τις οικογένειες τους, που παρά τις δοκιμασίες και προκλήσεις των καιρών, αφιερώνουν χρόνο και διεκδικούν την ουσιαστική γνώση και την αξία του ευγενούς άμιλλας.Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εκείνους που με την αρωγή και την ανιδιοτελή προσφορά τους, επιτρέπουν στο Παράρτημα Λασιθίου να διατηρεί το παραδοσιακό κέρασμα στους διαγωνιζόμενους μετά το πέρας της απαιτητικής αυτής εξέτασης."

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα