Με νεανική διάθεση και συμμετοχή το 45 Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Ρέθυμνο

Η κεντρική έκθεση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες του Φεστιβάλ κάθε ηλικίας , όπου από νωρίς το απόγευμα μπορούσαν να την επισκεφτούν

Με νεανική διάθεση και συμμετοχή το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη πόλη του Ρεθύμνου.

Από νωρίς στην Πλατεία Μικρασιατών είχε διαμορφωθεί μια κόκκινη πολιτεία, χτισμένη με το μεράκι και την εθελοντική δουλειά μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ, στέλνοντας το μήνυμα ότι : “ Με τους αγώνες , τα όνειρα , την δύναμή μας ... Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο , ανοιχτό γεμάτο ελπίδα !”

Η κεντρική έκθεση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες του Φεστιβάλ κάθε ηλικίας , όπου από νωρίς το απόγευμα μπορούσαν να την επισκεφτούν.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε και στους υπόλοιπους χώρους του Φεστιβάλ.Επίσης λειτούργησε χώρος των ΑΕΙ-ΤΕΙ όπου είχε στηθεί έκθεση για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και το μεγάλο πρόβλημα με τη φοιτητική στέγη στην πόλη μας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε Πολιτική Ομιλία από τον Μανώλη Συντιχάκη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και Βουλευτή.

Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με συναυλία όπου η Μιρέλα Πάχου και το συγκρότημα της και μετέπειτα ο Λευτέρης Τσαγκαράκης , διασκέδασαν τους επισκέπτες του φεστιβάλ μέσα από πλήθος τραγουδιών και χορό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ