Με τη συνδρομή του Δήμου Χανίων, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του οικισμού Καλυβών

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή του Αποκόρωνα, πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει μια νέα αισθητική στην περιοχή

Ο Δήμος Αποκορώνου έχει απολέσει την τεχνική του επάρκεια, σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη, με αποτέλεσμα να ζητάει τη βοήθεια του μητροπολιτικού Δήμου των Χανίων, για την δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου των Καλυβών.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή του Αποκόρωνα, πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει μια νέα αισθητική στην περιοχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξή της. Για το λόγο αυτό υπεγράφη σήμερα, προγραμματική σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας για την «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου του οικισμού Καλυβών από τον ποταμό Ξυδά έως το τέλος του σχεδίου πόλεως», από τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Χανίων θα διαθέσει τεχνικό προσωπικό, ώστε να ενισχύσει την επιβλέπουσα υπηρεσία του Δήμου Αποκορώνου, για την όσο το δυνατόν αρτιότερη και πληρέστερη υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Χανίων, με τη συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση, «οι τεχνικές μας υπηρεσίες συνδράμουν τον Δήμο Αποκορώνου για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου. Ο Δήμος Χανίων, ως μητροπολιτικός Δήμος, εκ του νόμου αλλά και ως πολιτική βούληση, συνδράμει σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζοντας τις ανάγκες των υπολοίπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων».

Η καλή συνεργασία του συνόλου των δημοτικών αρχών του νομού Χανίων, είναι η βάση σύμφωνα με τον δήμαρχο Χανίων, «ώστε να καταφέρουμε από κοινού να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε, είτε λόγω της υποστελέχωσης, είτε λόγω της έλλειψης πόρων και της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι όλοι οι αιρετοί πρέπει να λειτουργούν σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοστήριξης».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ