Νέα εποχή στη Σητεία - Ορκίστηκε Δήμαρχος ο Γιώργος Ζερβάκης

Πολύς ο κόσμος που παρέστη στην εκδήλωση, εκπρόσωποι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της εκπαίδευσης, αρχών και σωμάτων ασφαλείας,φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Σητείας στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ), στον Τρυπητό Σητείας.

Η τελετή έγινε παρουσία του Σεβασμοοτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Πολύς ο κόσμος που παρέστη στην εκδήλωση, εκπρόσωποι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της εκπαίδευσης, αρχών και σωμάτων ασφαλείας,φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Χαιρετισμό απέστειλε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν στην διάρκεια της εκδήλωσης ο Βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κι ακολούθως οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Νίκος Κουρουπάκης, Νίκος Καραμανωλάκης, Θοδωρής Πατεράκης, Σίμος Συμεωνίδης εστιάζοντας στην απαιτούμενη συνεργασία όλων.

Τον λόγο έλαβε τέλος ο νέος Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης , χειροκροτούμενος θερμά, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία και τις ευχές τους κάνοντας λόγο για μία διαφορετική, μεγάλη ημέρα «μια αλλαγή σελίδας στη ζωή μας που θα ανατρέψει την καθημερινότητα μας και θα καθορίσει την πορεία του τόπου για τα επόμενα χρόνια. Αντιλαμβανόμενοι και συναισθανόμενοι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης, είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του τόπου και τις ελπίδες και προσδοκίες όλων ανεξαιρέτως των Σητειακών» τόνισε ο κ. Ζερβάκης εστιάζοντας στην αναγκαιότητα «Ενότητας , Συνεργασίας και Συστράτευσης όλων».

Στην τελετή συμμετείχαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Σητείας Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης, οι Αρχιερατικοί Επίτροποι της περιοχής του Δήμου Σητείας, οι Εφημέριοι της πόλεως και πολλών Ενοριών της περιοχής Σητείας.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Ν. Λασιθίου κ. Μ. Θραψανιώτης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης, Περιφ. Σύμβουλος Π.Ε. Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Η Κρήτη μπροστά» κ. Αλεξ. Μαρκογιαννάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ο Διοικητής της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης (Μ.Σ.Ε.Π.) ΖήρουΑντισμήναρχος κ. Μάριος Σφενδουράκης, ο Διοικητής του Α.Τ. Σητείας, Αστυνόμος Β΄ κ. Γεώργιος Μάλλιος, ο Λιμενάρχης Σητείας Υποπλοίαρχος κ. Ιωάννης Ψαράκης, οι πρώην Δήμαρχοι Σητείας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Αρχών.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ