Νέα προειδοποίηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου

Για αύριο Πέμπτη

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Μ.Υ./Ε.Μ.Κ. 08-01-2020/13:00 ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 09-01-2020 :

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη τοπικές βροχές και στα ορεινά της ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες στο νότιο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

ΓΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα σταματήσουν. Ανεμοι: Βόρειοι 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ