Ο "Γολγοθάς" ... του νερού!

Παρά την "πλούσια" υδρολογική περίοδο που προηγήθηκε, καταγράφονται προβλήματα ύδρευσης - Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση, τονίζει η ΔΕΥΑΗ

"Σφίγγουν" οι ζέστες, αρχίζουν οι διακοπές της ύδρευσης... Οι Ηρακλειώτες, για άλλη μια χρονιά, βλέπουν το ίδιο "έργο" σε επανάληψη, απορώντας γιατί μετά από ένα χειμώνα με πολλές βροχοπτώσεις, γειτονιές μένουν, ακόμη και για μέρες, χωρίς νερό!

Η ΔΕΥΑΗ δεν προλαβαίνει να απαντάει στις ... εκατοντάδες κλήσεις που δέχεται από αγανακτισμένους πολίτες, τόσο στο κέντρο όσο και σε γειτονιές του Ηρακλείου που βλέπουν τις βρύσες τους να έχουν στερέψει!

Η πλευρά της ΔΕΥΑΗ, μέσω του προέδρου Γ.Βουρεξάκη, τονίζει ότι τα προβλήματα οφείλονται στη σύνδεση του νέου αγωγού, που ωστόσο έχει ολοκληρωθεί, επομένως είναι θέμα χρόνου - κατά τη ΔΕΥΑΗ πάντα - να αποκατασταθούν τα προβλήματα, καθώς έχουν αρχίσει να γεμίζουν οι δεξαμενές.

Σύμφωνα με κατοίκους ανατολικών συνοικιών του Ηρακλείου που επικοινώνησαν με το Cretalive, περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησαν να τρέχουν και πάλι νερό οι βρύσες σε σπίτια των περιοχών.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ