Ο Κ. Προυκάκης για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δ. Μινώα Πεδιάδας

Δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ο Κώστας Προυκάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, έκανε την παρακάτω δήλωση για το αποτέλεσμα του Α’ γύρου των δημοτικών εκλογών:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους, που πέρασαν από συμπληγάδες και αντιστάθηκαν σε πιέσεις, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα των υπόλοιπων συνδυασμών, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες που με την πρώτη τους ψήφο έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της ελπίδας και του αγώνα. Ευχαριστούμε και όσους δε μπόρεσαν να υπερβούν τα εμπόδια, αλλά υα συναντηθούμε την επόμενη μέρα στον δρόμο του αγώνα.

Το ψηφοδέλτιο μας εξέφρασε την καταδίκη στην πολιτική που υλοποίησαν και εκφράζουν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι με τη στήριξη των κομμάτων που κυβερνούν ή κυβέρνησαν.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε συνθήκες οξυμμένης πόλωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, πόλωσης μεταξύ επίδοξων μνηστήρων της Δημαρχίας για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, όπως είναι η επικείμενη επένδυση για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι, και αναμονής βουλευτικών εκλογών. Η ύπαρξη πολλών δεκάδων υποψηφίων πολλαπλασίασε τα εμπόδια και ενίσχυσε τα προσωπικά διλήμματα.

Ακόμα και ως μη εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τιμήσουμε εκείνους που μας ψήφισαν, γιατί είμαστε η μοναδική δύναμη η οποία που θα εξυπηρετήσει τα λαϊκά συμφέροντα.

Γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανεξάρτητα από τις φαινομενικές διαφορές τους θα υλοποιηθεί απαρέγκλιτα η πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, που εκφράζει την ικανοποίηση των αναγκών των μεγάλων επιχειρήσεων, με την οποία συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό θα επιβεβαιωθεί στον Β’ γύρο από τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που είναι ήδη σε εξέλιξη.

Την ερχόμενη Κυριακή καλούμε τον λαό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας να μη διαλέξει το μικρότερο κακό. Να καταδικάσει με κάθε πρόσφορο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική στο πρόσωπο και των 2 διεκδικητών της Δημαρχίας, με άκυρο ή λευκό.»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ