Οι γιαγιάδες του Κρητικού Casa De Papel σάρωσαν και στο Youtube!

Στην λίστα με τα δημοφιλέστερα βίντεο στην Ελλάδα για το 2019 το μοναδικό βίντεάκι

Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου.Μετά την τριπλή βράβευση, με κορυφαία εκείνη της καλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στα Regional Media Awards 2019, την σκυτάλη πήρε το Youtube.

H μεγαλύτερη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο στο κόσμο, εκδίδει κάθε χρόνο μια λίστα με τα δέκα δημοφιλέστερα videos που απασχόλησαν τους χρήστες σε κάθε χώρα ! Μαντέψτε ποιοι ήταν μεταξύ εκείνων της Ελλάδας!

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στην παρέα του Αντώνη Κανάκη και των Ράδιο Αρβύλα, τις περιπέτειες του «Παρασκευά» Φάνη Λαμπρόπουλου αλλά και μια ομελέτα που “έσπασε τα ταμεία” από τον Masterchef Πάνο Ιωαννίδη, φιγουράρουν οι Κρητικές Γιαγιάδες του Cretan Casa De Papel που σάρωσαν και στο Youtube με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και σχόλια.

Η τοποθέτηση του φετινού trailer της εκπομπής στην Ελληνική REWIND List 2019,ανάμεσα σε χιλιάδες βίντεο που αναρτώνται καθημερινά στην χώρα μας, σε συνδυασμό με τις προβολές που οδεύουν προς τα 2εκ. συνολικά σε Facebook & Youtube, συνθέτουν μια πολύ σπουδαία εξέλιξη που κλείνειιδανικά μια χρυσή δεκαετία για την εκπομπή που φέτος ετοιμάζεται να γιορτάσει 17 χρόνια ζωής ONAIR.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να σπάσει το “άβατο” της συγκεκριμένης λίστας, μιας και το 2017 είχε καταφέρει να μπει ξανά με το «Κρητικό Survivor» που είχε καταρρίψει κάθε ρεκόρ με 1εκ. προβολές σε 15 ώρες.

Οι παραγωγοί ευχαρίστησαν τους συντελεστές αλλά και την δημιουργική ομάδα της Xperience More,παραγωγό του βίντεο, που εκτός από ηγέτιδα δύναμη στην διαχείριση εταιρικών Social Media στην Κρήτη και την Αθήνα, δεν έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα να μετράει διακρίσεις!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ