Όλα καλά για το αγοράκι που δάγκωσε ο σκύλος

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και το ευτύχημα ήταν πως το δάγκωμα του σκύλου δεν απέκοψε κάποιο κομμάτι του παιδιού

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17.00 της Παρασκευής, η λεπτή χειρουργική επέμβαση στη μύτη του μικρού αγοριού, που νωρίτερα το πρωί το δάγκωσε το λυκόσκυλο μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Η επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή ΩΡΛ κ. Μανώλη Προκοπάκη και την ομάδα του, στέφθηκε με επιτυχία και το ευτύχημα ήταν πως το δάγκωμα του σκύλου δεν απέκοψε κάποιο κομμάτι του παιδιού, ωστόσο έπρεπε να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που ορίζει η μικροχειρουργική στο συγκεκριμένο σημείο ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα κατά την ανάπτυξη του 10χρονου.

Ο πιτσιρικάς που θα θυμάται για όλη του τη ζωή την περιπέτεια που πέρασε νοσηλεύεται στη ωτορινολαρυγγολογική (ΩΡΛ) κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για το περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση και συγκίνηση, ειδικά μετά το τελευταίο συμβάν με το ροτβάιλερ που σκότωσε το μωράκι μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Όπως προκύπτουν από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το παιδί έπαιζε με το σκύλο, όπως έκανε συχνά αφού το τετράποδο ζούσε μαζί με την οικογένεια στο σπίτι τους, και για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί κάτι συνέβη και το ζώο, πόνεσε με αποτέλεσμα να αντιδράσει επιτιθέμενο στο παιδάκι.

Αναμένονται καταθέσεις και από τους γονείς του παιδιού, ενώ κατόπιν υποδείξεως του εισαγγελέα, δεν έγιναν συλλήψεις αλλά η υπόθεση θα ακολουθήσει τη διαδικασία της προκαταρκτικής έρευνας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ