Όλοι ψάχνουν το "Μυστικό των Αλεκατρίδων"

Στους ρυθμούς του 18ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού δεκάδες συμμετέχοντες

Στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου "χτυπά" η καρδιά του 18ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, του θεσμού που από το 2003 έγινε ένα από τα κορυφαία γεγονότα της Αποκριάς, καθώς κάθε χρόνο συμμετέχουν με ενθουσιασμό ολοένα και περισσότερες ομάδες.

Η εκκίνηση με τον αρχικό γρίφο δόθηκε λίγο μετά τις 10:30 στο Αίθριο της Λότζια που αποτελεί και το "στρατηγείο" των διοργανωτών, ενώ είχε προηγηθεί ένα εντυπωσιακό τελετουργικό χάπενινγκ υπό τους ήχους των τυμπάνων.

Το φετινό 18ο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού με τίτλο "Το Μυστικό των Αλεκατρίδων" οργανώνει η ομάδα "Περατζούνια" και η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και την ΔΗ.Κ.Ε.Η.

Το σύνθημα της εκκίνησης έδωσε η διανομή του πρώτου γρίφου από τους διοργανωτές στις συμμετέχουσες ομάδες, οι οποίες κλήθηκαν να εντοπίσουν το σωστό σημείο και φυσικά τον επόμενο γρίφο...

Πέρα από τις ευχάριστες, δημιουργικές ώρες που περνούν οι συμμετέχοντες κυνηγοί, η διοργάνωση έχει ως στόχο να ενισχύσει τη συνεργασία στις παρέες αλλά κυρίως να βοηθήσει μέσα από τους γρίφους τις ομάδες να γνωρίσουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου.

Έτσι, η αποκωδικοποίηση των γρίφων προκαλεί "πυρετό" στα στρατηγεία των ομάδων:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ