Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

19 με 24 Ιουλίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

Ανοίγει τις πύλες της αυτήν την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 17.30 η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου με τους καλύτερους οιωνούς! Για 13η φορά με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, της Περιφέρειας Κρήτης , του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και την οργάνωση από την ALFAEXPO, ξεκινά η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου .

Είναι μια μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση η οποία παρουσιάζει τις καινοτομίες της αγοράς και αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις επιχειρήσεις του κλάδου και τους επαγγελματίες της Κρήτης. Με την εν λόγω έκθεση η Κρήτη εξελίσσεται ως ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του επαγγελματικού τουρισμού της Ελλάδας και το Αρκαλοχώρι αναδεικνύεται ως ένα από τα σημεία δράσης των Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Εκθέσεων της Ελλάδας.

Η επίσημη έναρξη της Έκθεσης σημαίνεται με την τελετή εγκαινίων η οποία πραγματοποιείται την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 19.30 από τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κο. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο. Σταύρο Αρναουτάκη & το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κο. Ζαχαρία Καλογεράκη.

Θα ακολουθήσει μουσική παράσταση.

Στην Έκθεση θα παρακολουθήσετε: • Εσπερίδα από παράρτημα Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με θέμα «Η παραγωγή προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα και το μέλλον τους.» • Παγκρήτιο extreme 4×4 event από το Off Road Club Ηρακλείου. • Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις • Εκδηλώσεις Μαγειρικής

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές: 17.30-22.30 & Σαββατοκύριακο 10.30-14.30 ,17.30-22.30

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ