Περιοδείες κι επισκέψεις κλιμακίων του ΚΚΕ

Την Τρίτη και την Τετάρτη

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Τρίτη 25 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στις 09:00, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού και Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφιες βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις 14:00, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη στο καφενείο του Μαστρακούλη, στον Τεκέ, στις 19:00, με ομιλήτρια την Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Άνω Γούβες, στις 19:00, με επικεφαλής την Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφια βουλευτή του Κόμματος.

- Συγκέντρωση στις Άνω Αρχάνες, στις 20:00, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο παζάρι και στις Υπηρεσίες του Δήμου, στο Καστέλλι, στις 09:00, με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Δημοτικό Κατάστημα Γουβών, στις 10:00, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στον ΟΑΕΔ και στην Εφορία, στις 10:00, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο ΙΤΕ, στις 12:00, με επικεφαλής τους Λίνα Ανδρουλάκη, Δημόκριτο Σαλούστρο και Μανώλη Συντυχάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά Γέργερη και Πανασσός, στις 19:30, με επικεφαλής την Μαρία Αναστασάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά Πετροκεφάλι, Κόκκινο Πύργο, Καλαμάκι, στις 19:00, με επικεφαλής τον Σφακιανάκη Μιχάλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ