Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Ενόψει και των εκλογικών μαχών

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Aύριο Σάββατο 04 Μάη:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση στα μαγαζιά του κέντρου στο Ηράκλειο στις 9πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση και Προυκάκη Κώστα υποψήφιο δήμαρχο δήμου Μινώα Πεδιάδος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο παζάρι στο Αρκαλοχώρι, στις 9πμ.

Την Κυριακή 05 Μάη:

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις Μοίρες με ομιλητές τους Σ. Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Γιάννη Ζαχαριουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο δήμου Φαιστού με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στην ταβέρνα Όαση στα Καπαριανά στις 1μμ.

-Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Δήμου Χερσονήσου με ομιλητές τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και Γιώργο Παρθενιώτη, υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου στο Δημαρχείο Χερσονήσου στις 12πμ.

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Καστέλλι με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης στο καφενείο «Αποστολάκης Γιώργος» στις 7:30μμ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ