Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Περιοδείες την Παρασκευή 17 Μαίου

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Αύριο Παρασκευή 17 Μάη:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Βρύσαλη Δημήτρη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο ΠΑΓΝΗ, στις 08:30πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Τζένη Μπιτσάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Κρήτης και τον Γιώργο Παρθενιώτη, δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο Μουσικό και στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου, στις 9:30πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Μαρία Κοκοσάλη, δημοτική σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στις 10:00πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Δαλέζιο, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στον ΕΛΚΕ και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 11:00πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Παρθενιώτη, δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και την Στέλλα Πευκιανάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κρήτης, στις Δημοτικές υπηρεσίες Χερσονήσου στα Μάλια, στις 11:30πμ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ