Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Ενόψει των εθνικών εκλογών

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε Βασιλειές, Σύλλαμο και Αγ. Βλάσση, στις 19:00, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Αγ.Βαρβάρα, Αγ.Θωμά, Μεγ. Βρύση, στις 19:00, με επικεφαλής τους Μιχάλη Σφακιανάκη και Αναστασάκη Μαρία, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά Κράσι, Αβδού, Ποταμιές του δήμου Χερσονήσου, στις 19:00, με επικεφαλής την Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Μάντρα Δήμου Ηρακλείου, στην ΒΙΠΕ, στις 07:00πμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην ΒΙΠΕ, στις 9πμ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, και την Μαρία Αναστασάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Ζαρό, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Ζαχαριουδάκη Γιάννη, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φαιστού και στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, σε τυπογραφεία στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις 10πμ με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Υπηρεσίες του Δήμου Μινώα-Πεδιάδος στο Αρκαλοχώρι, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στη ΔΕΥΑ Μαλλίων και στις εγκαταστάσεις του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ), στις 10πμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στην Γραμματεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 10πμ, με επικεφαλής την Αναστασάκη Μαρία, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), στις 11πμ, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα ΚΔΑΠ του δήμου Ηρακλείου, στις 6μμ, με επικεφαλής τη Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Πετροκεφάλι, Πόμπια, Πηγαϊδάκια του δήμου Φαιστού, στις 6μμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο παζάρι και σε δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι, στις 9πμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας, στις 10πμ, με επικεφαλής το Μιχάλη Μανιαδάκη, δημοτικό σύμβουλο Γόρτυνας και στέλεχος του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στις 10πμ, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις 13:30μμ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Χαράσο, Καλό Χωριό, Σκοτεινό, Άνω Γούβες του δήμου Χερσονήσου, στις 7μμ, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Πλώρα, Πλάτανος, Βασιλική, Μητρόπολη, Βαγιωνιά του δήμου Γόρτυνας, στις 6μμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, και την Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Παζάρι Μοιρών, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Σφακιανάκη Μιχάλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο παζάρι του Αρκαλοχωρίου, στις 10πμ, με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στην Λαϊκή Αγορά στις Πατέλες, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Γιώργο Σκεπάρνη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Πύργος και Χάρακας, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Σκαλάνι, στις 7μμ, με επικεφαλής την Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Μεσαμπελιές, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ