Πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας από το ΚΚΕ στα Χανιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1 η εκδήλωση-συνεστίαση που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού-Επισιτισμού του ΚΚΕ και η αντίστοιχη Οργάνωση Βάσης της ΚΝΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ταβέρνα «ο Φραγκιός».

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ ετοίμασαν μια ωραία βραδιά για τους εργαζόμενους του κλάδου και ετοίμασαν με εθελοντική προσφορά το μενού της εκδήλωσης.

Την πολιτική ομιλία πραγματοποίησε ο Στράτος Μανιαβός μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Τουρισμού-Επισιτισμού και στέλεχος του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις εξελίξεις που προβληματίζουν τους εργαζόμενους του κλάδου,στις διεθνείς εξελίξεις, στην ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ,στον ρόλο που παίζει η βάση της Σούδας στην πολεμική ετοιμότητα των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων συνολικά στην περιοχή της Ν.Α Μεσογείου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας των Κομματικών οργανώσεων του Τουρισμού-επισιτισμού και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα των Μαριανανακη Βαγγέλη και Ανδρεάκη Νικόλα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ