Προσφορά παιχνιδιών στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηρακλείου

Η ενέργεια εντάσσεται στις εξορμήσεις αλληλεγγύης που πραγματοποιεί το Σωματείο με τα παραρτήματά του σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας

Αντιπροσωπεία του Πανελλαδικού Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επισκέφθηκε χθες το πρωί το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο του Ηρακλείου και προσέφερε παιχνίδια στους 53 μαθητές του. Τα παιδιά υποδέχθηκαν τους εργαζομένους με χαμόγελο, χαρά και αγάπη. Το εκπαιδευτικό προσωπικό, που επιτελεί σπουδαίο έργο παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, ξενάγησε την αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο σχολείο και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η ενέργεια εντάσσεται στις εξορμήσεις αλληλεγγύης που πραγματοποιεί το Σωματείο με τα παραρτήματά του σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδος). «Θεωρούμε καθήκον μας να στηρίζουμε όχι μόνο τους Συναδέλφους μας αλλά και την κοινωνία συνολικά. Γι' αυτό, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και ιδιαίτερα στα παιδιά. Σύνθημά μας: "Κανένας μόνος του! Μόνο όλοι μαζί μπορούμε!"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ