Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο CLLD/LEADER Λασιθίου

Για ιδιωτικά έργα

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Λασιθίου), δημοσιοποίησε τη 1η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων (ιδιωτικά έργα).

Η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Λασιθίου περιλαμβάνει το σύνολο των Δημοτικών/Τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων της Π.Ε. Λασιθίου πλην το εντός σχεδίου τμήμα της πόλης της Ιεράπετρας.

Δυνητικοί δικαιούχοι είναι Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης είναι η 6η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 15:00.

Η αναλυτική πρόσκληση με τα παραρτήματα της έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Αναπτυξιακής Λασιθίου: www.anlas.gr και του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ): www.agrotikianaptixi.gr

Για την ευρεία ενημέρωση των ενδιαφερόμενων θα διοργανωθούν ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τη πρόσκληση και την υποβολή προτάσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Αναπτυξιακής Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ (Αργυροπούλου 3 - 72100 Αγιος Νικόλαος) και στο τηλέφωνο 28410 91110 (αρμόδια στελέχη: Κατερίνα Μενεγάκη, Μιχάλης Κουτάντος και Γιάννης Μενεγάκης).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ