Πτήσεις και στην Κρήτη από την flyBAIR

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις πτήσεις

Η flyBAIR, μια νέα αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ελβετία, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της με πτήσεις προς 4 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

Στους ελληνικούς προορισμούς της συγκαταλέγονται η Κρήτη, η Κως, η Πρέβεζα και η Ρόδος για την καλοκαιρινή περίοδο, αν και προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις πτήσεις. Επίσης, έχουν ανακοινωθεί πτήσεις σε προορισμούς στην Ισπανία.

Η Helvetic Airways θα πραγματοποιεί τις πτήσεις charter της FlyBAIR με τη χρήση αεροσκαφών τύπου Embraer E190, καθώς οι δύο εταιρείες έχουν υπογράψει συμφωνία συνεργασίας.

Τα σχέδια για τη λειτουργία της flyBAIR ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο του 2019 και μια καμπάνια εύρεσης κεφαλαίου απέφερε στα ταμεία της 1.02 εκατ. δολάρια ένα μήνα αργότερα. Η αεροπορική έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής το ποσό των 1.66 εκατ. δολαρίων, από 1.400 μετόχους.

Το αεροδρόμιο της Βέρνης κατέχει το 15.3% των μετοχών (το μεγαλύτερο μέρος του μετοχικού κεφαλαίου) και κατευθύνει το νέο αυτό εγχείρημα, ύστερα από την αποτυχία της SkyWork, η οποία μέχρι τη χρεοκοπία της το 2018, αποτελούσε τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα του αεροδρομίου, με ποσοστό 80% της εναέριας κυκλοφορίας του.

Πηγή: money-tourism.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ